SOMA IN BALANCE ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΟΜΙΚΟΥ

SOMA IN BALANCE ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΟΜΙΚΟΥ

Ιατρικά - Θεραπευτικά Είδη, Εναλλακτικές Θεραπείες, Μασάζ

Κατηγορίες

Καραθεοδωρή 5 & Εθνικής Αντιστάσεως 13, ΤΚ: 12134, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Διεύθυνση

2105776549

Τηλέφωνο

6944755317

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

13

χρόνια

σε λειτουργία

Υπηρεσίες Ευεξίας.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο Soma in Balance, κατά τη διάρκεια των συνεδριών, μπορούν να γίνουν συνδυασμοί τεχνικών ανάλογα με το ιστορικό του κάθε θεραπευόμενου. Στην πρώτη επίσκεψη, λαμβάνεται ιστορικό και δίνονται πρακτικές συμβουλές για την καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού χωρίς επιπλέον χρέωση.


Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι η ολιστική τεχνική που υποστηρίζει την ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στο πέλμα, στην παλάμη αλλά και στο αυτί, τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο του σώματος. Ειδικές δακτυλοπιέσεις στα πέλματα, παλάμες και αυτιά επιφέρουν αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης, ευεξίας και ενεργοποίησης του μηχανισμού αυτοίασης. Μας δίνεται έτσι η δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε ή να ξεμπλοκάρουμε όργανα και μύες που υπολειτουργούν ή δεν έχουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται. Οι μύες ανακουφίζονται, οι ενδοκρινείς αδένες ενεργοποιούνται, το νευρικό σύστημα χαλαρώνει, η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου τονώνεται, με αποτέλεσμα την βελτίωση αποβολής των τοξινών από το σώμα μας.

Η εμπειρία των περισσότερων ανθρώπων είναι ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης, ευεξίας και χαράς.Ιδιαίτερα ενδείκνυται σε: καταστάσεις στρες και άγχους, μυοσκελετικά, αρθρίτιδες, γυναικολογικές και ορμονικές διαταραχές, σε θέματα Μητρότητας, κατακράτηση υγρών,  πονοκεφάλους, νευρολογικές διαταραχές, προβλήματα του πεπτικού συστήματος κ.λπ. Διάρκεια 60΄.


Νευρορεφλεξολογία

Η Νευρορεφλεξολογία είναι μία εξειδίκευση της ήδη υπάρχουσας κλασσικής ρεφλεξολογίας. Τα ειδικά νεύρο-ρεφλεξολογικά σημεία αποτελούν νευρικές απολήξεις στο περιόστεο, οι οποίες επιτρέπουν την γρήγορη αντίδραση του νευρικού συστήματος στους ιστούς που στοχεύουμε. Ενδείκνυται σε χρόνιους πόνους μέσης, αυχένα, αρθρίτιδας, ημικρανιών και πονοκεφάλων, χρόνιας κόπωσης,καθώς και σε στομαχικά – εντερικά προβλήματα και διαταραγμένο ορμονικό σύστημα.


Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπεία είναι μια μορφή συμπληρωματικής προσέγγισης, που χρησιμοποιεί τα αιθέρια έλαια που παίρνουμε από τα φυτά. Η ζωτική ενέργεια ενός φυτού εμπεριέχεται στο αιθέριο έλαιο του. Αυτήν ακριβώς τη ζωτική ενέργεια του φυτού εισάγουμε στο σώμα μας με την αρωματοθεραπεία. Χρησιμοποιούνται σαν συμπληρωματική αγωγή σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών όπως: μυοσκελετικοί πόνοι, ορμονικές και γυναικολογικές διαταραχές, πεπτικά προβλήματα, αναπνευστικά και ουρολογικά προβλήματα, στρες κ.λ.π., καθώς επίσης και σε δερματικά προβλήματα όπως: δερματίτιδα, κυτταρίτιδα, κ.λ.π.

Η κύρια μορφή αρωματοθεραπείας είναι η επάλειψη και απευθύνεται σε σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Η έμπειρη παρέμβαση του αρωματοθεραπευτή πάνω στο σώμα, ανακουφίζει από μυϊκούς και ρευματικούς πόνους, πονοκεφάλους, ορμονικές διαταραχές, πεπτικά, αναπνευστικά και ουρολογικά προβλήματα, στρες κλπ.


Creative Healing

Το Creative Healing είναι ένα σύστημα ήπιων δακτυλοπιέσεων  και “τεχνικών λεμφικού καθαρισμού” που έχει ως στόχο την αποσυμφόρηση και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων (Νεφρών, Καρδιάς, Πνευμόνων κ.λ.π.), αλλά και της ροής γενικά (αίματος – λέμφου – ενέργειας).

Το σύστημα βασίζεται στις διδασκαλίες του διορατικού Joseph B. Stephenson (1874 – 1956), που έβλεπε το σώμα και τις λειτουργίες του όπως το βλέπουμε σήμερα μέσα από τη σύγχρονη Φυσική: περισσότερο σαν χώρο παρά σαν ύλη (σε κυτταρικό επίπεδο είμαστε 99% χώρος, ενώ από το υπόλοιπο 1%, το 50-90% είναι νερό).

Αποτελέσματα του CreativeHealing είναι η άμεση ανακούφιση από χρόνιες ενοχλήσεις, όπως πονοκέφαλοι, δυσκοιλιότητα, ιγμορίτιδες, κ.λ.π. καθώς και από κοινά προβλήματα υγείας όπως κρυολογήματα, ισχιαλγίες, γυναικολογικές δυσλειτουργίες, πεπτικές διαταραχές κ.λ.π.


Rejuvance (τεχνική προσώπου). Το ρεζουβάνς (rejuvance)είναι μία τεχνική που απελευθερώνει την μυϊκή ένταση και τον συνδετικό ιστό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος και απομακρύνοντας τις τοξίνες από την επιδερμίδα. Το πρόσωπο αναζωογονείται, αποκτά λάμψη και οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια απαλύνονται αισθητά. Λόγω της επίδρασης πάνω σε βελονιστικά σημεία, επιφέρει βαθιά χαλάρωση, ανακούφιση από πονοκεφάλους, πόνους του αυχένα, βελτίωση ύπνου και διαύγειας. Διάρκεια 60΄.Reiki Reiki (Ρέικι) στα Ιαπωνικά σημαίνει Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια. Επομένως, Ρέικι είναι η ζωτική ενέργεια που διαπερνά τα πάντα στο σύμπαν, γνωστή και ως τσι ή πράνα.Η τεχνική Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική εξισορρόπησης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του ανθρώπου. Συνίσταται στην μετάδοση της κοσμικής ενέργειας, κυρίως μέσω τοποθέτησης των χεριών του ατόμου που δρα σαν κανάλι στο σώμα ενός αποδέκτη. Ενεργοποιεί τον μηχανισμό αυτοθεραπείας, απαλύνει τους πόνους, χαλαρώνει, απομακρύνει το άγχος, αποτοξινώνει και εξισορροπεί. Επιφέρει νοητική ηρεμία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων και αισιοδοξία στη ζωή.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δέχονται συνεδρίες Ρέικι ή χρησιμοποιούν οι ίδιοι σήμερα την μέθοδο αυτή στην καθημερινή τους ζωή, βελτιώνοντας την εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητά τους. Το Ρέικι είναι εύχρηστο και μαθαίνεται εύκολα και γρήγορα από όλους. Μπορεί να εφαρμοστεί στον εαυτό μας για αυτοθεραπεία, στην οικογένεια μας, στους φίλους μας, ακόμη και από επαγγελματίες ως συμπληρωματική μέθοδος.Παρέχονται συνεδρίες Ρέικι καθώς και σεμινάρια εκμάθησης, στο παραδοσιακό Ρέικι, που ονομάζεται UsuiReikiRyoho.  Διάρκεια 60΄


AuraSoma


Το σύστημα χρωματοθεραπείας Aura Soma είναι η γλώσσα του φωτός και του χρώματος, που όλοι οι άνθρωποι την κατέχουν ασυνείδητα. Είμαστε τα Χρώματα που επιλέγουμε. Μέσα από τα χρώματα ανακαλύπτουμε τα ιδιαίτερά μας χαρίσματα. Το Αura-Soma (Αύρα - Σώμα) είναι ένα σύστημα χρωματικής φροντίδας, μη παρεμβατικό.Το σύστημα αυτό συνίσταται κυρίως στη χρήση 115 μπουκαλιών, τα οποία αποτελούνται από δύο χρωματικά μέρη που ισορροπούν τέλεια μεταξύ τους. Επιλέξτε τα 4 προσωπικά μπουκάλια Ισορροπίας σας και χρησιμοποιήστε τα ώστε να ισορροπήσετε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης σας. Συμπληρωματικά υπάρχουν οι πομάδες και οι πεμπτουσίες, που εξυπηρετούν στην προστασία και ενδυνάμωση του ηλεκτρομαγνητικού μας πεδίου και των λεπτοφυών ενεργειακών σωμάτων μας. Όλες οι πομάδες και οι πεμπτουσίες προσφέρονται και σε σπρέι που λειτουργούν σαν ενεργειακά καθαριστικά χώρου.

 

Theta Healing® - Μέθοδος Θήτα. Το Θήτα, Theta Healing®, είναι μία μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης, που δημιουργήθηκε από την Αμερικανίδα Vianna Stibal.Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι η συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης, διαλογισμού καιστην ονειρική φάση του ύπνου. Το ThetaHealingαποτελεί ένα σύστημα τεχνικών που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο ώστε να αλλάξουμε τον αρνητικό τρόπο σκέψης και τα παγιωμένα συστήματα πεποιθήσεων που δεν μας εξυπηρετούν.Κατά τη διάρκεια μιας ατομικής συνεδρίας, μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από μια διερεύνηση να εντοπίσουμε και να αλλάξουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τα συναισθηματικά μοτίβα που δεν εξυπηρετούν.                                                                                                               

 

Μπορεί να βοηθήσει σε θέματα διαχείρισης άγχους, φοβιών, εθισμών, θυμού, κατάθλιψης, εμμονών, τραυματικών εμπειριών και καταστάσεων του παρελθόντος, κ.λπ.. Με τη Μέθοδο Θήτα μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί οριστικά. Η Μέθοδος Θήτα έχει αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.Εάν μένετε μακριά από την Αθήνα, μπορείτε να κάνετε συνεδρία τηλεφωνικά ή μέσω Skype με το ίδιο αποτέλεσμα όπως και με μία κανονική συνεδρία από κοντά. Διάρκεια 90΄

 

exof

 


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Ωράριο:

Δευτέρα: -

Τρίτη: -

Τετάρτη: -

Πέμπτη: -

Παρασκευή: -

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Εξυπηρετεί:

ΑΘΗΝΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΙΛΙΟΝ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΪΔΑΡΙ, ΨΥΧΙΚΟ

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ